Kontakt

Kontakt

ZUNSHINE LIVING A/S
LANGBALLE A/S

Tlf. (+45) 3086 1535
E-mail: pp@elangballe.dk

Contact dealer

Adresse

Haraldsvej 60 C
8960 Randers SØ

Udstillingshusbåd:
Bryggen 11
4300 Holbæk

Om Zunshine Living A/S

Zunshine Living A/S designer og producerer husbåde af meget høj kvalitet. Målet er via gode design-løsninger, moderne serieproduktion, med modulbyggeri og anerkendte leverandører, at skabe flydende boliger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser for et bredt publikum. Platformene er synkefri og husbådene er godkendt ift. Boligreglementet (BR18). Husbådene sælges i ind- og udland.

Zunshine Living er en del af Langballe Poulsen koncernen, der tillige omfatter et ejendomsselskab med en motorvejstankstation, et marina selskab (Admiral Marina) samt Langballe A/S, der producerer betonflydebroer og andet havneudstyr til marinaer.

 

Om Langballe A/S

Langballe A/S designer og producerer betonflydebroer og havneudstyr til danske marinaer. Langballe leverer desuden den bærende platform til Zunshine Livings husbåde. Kendetegnende for Langballes produktioner er at marina broerne/de flydende platforme er produceret i højstyrkebeton (ekstra aggressiv klasse) og med indstøbte polystyren blokke i meget høj kvalitet, hvilket gør dem synkefri.
Betonflydebroerne sælges med 30 års garanti og med en levetidsforventning på over 60 år. Til samling af betonflydebroerne er der udviklet et patenteret sammenkoblingssystem – med unik styrke og funktion!

Langballe A/S benytter sig ligeledes af moderne serieproduktion, hvilket resulterer i at den høje kvalitet leveres til meget konkurrencedygtige priser.