70´eren opgraderet

16. marts 2021

70´eren opgraderet
70´eren kommer med en opgradering. Bl.a. er planløsningen optimeret, således at den fås med 2 eller 3 separate soveværelser, der nu alle har plads til dobbeltseng samt panoramavindue til vandet! Herudover er der en række tekniske opdateringer, fx gulvvarme i bad, indgangsdørene er opgraderet/forberedt til Wi-Fi/kodelås og de små vinduer er øget til 120 cm i højden. Modellen kan ses her: 2 værelser og 3 værelser.

 

104 Flex 3D foto

Modellen er knap færdigprojekteret, men den første er allerede solgt. Planløsningen er justeret, så der er bedre forbindelse mellem stue og køkken/spiseplads… og så er der blevet plads til et US køle/fryseskab. Modellen er virkelig unik ift. sin fleksibilitet med 2, 3 eller 4 separate værelser – alle med panoramavindue til vandet. Der er 2 badeværelser og stor stue/køkken/alrum. Se grundplan og 3D fotoserie her

 

Grenaa næsten udsolgt

Det er gået meget stærkt og der er kun 1-2 pladser tilbage af de 10 husbåde der udlægges. Der er plads til en 70´er eller en  104´er.

Besøg gerne vores 70 Family udstillingsbåd i Grenaa Marina.

 

Holbæk 1. etape udsolgt, 2. etape behandles

Sagen behandles i det polistisk system, da der er en erhvervshavn der er ejet af kommunen. Vi håber fortsat på gennembrud indenfor et par måneder.

 

70´er til København
Husbådspladser er meget svær at opdyrke i København, men den glade køber fandt pladsen ved at købe en gammel husbåd inkl. bådplads. Den gamle husbåd skal så vige pladsen for en ny 70 Blue.
By & Havn stiller i øjeblikket tekniske krav til husbådene i København og det kan betyde, at nogle husbådspladser bliver ledige grundet manglende godkendelse. Ta´fat i By & Havn og forhør om evt. ledige pladser. Bemærk at alle vores modeller fremover leveres med fartøjsgodkendelse.