Optimeret boligindretning

Det har vi gjort
Fra Zunshine Livings side er der gjort meget store anstrengelser for at øge den indvendige plads mest muligt. Speciel isolering er anvendt i ydervæggene og isolering er flyttet fra ydervæggene til bund og tag. Gulv til loft vinduer skaber også ekstra plads og lys. Den indvendige plads er dermed øget med ca. 10 %.
Herudover er boligerne designet helt uden spildplads og hvert rum er nøje afstemt efter bedste funktionalitet og design. I alle modeller kan der bl.a. opstilles spisebord fra 10-14 personer.

Det kan du gøre
Du kan med en smart møblering skabe endnu større plads og brugsværdi af boligen. Det kan være meget værdifuldt, særligt hvis du kommer fra en større bolig. Det kan fx ske med sofa beds fra INNOVATION, der omforandrer en smuk og stilren sofa til ekstra senge. Et spisebord med indbyggede ekstra plader er også en pladsbesparende og smart løsning. Se fx de elegante modeller fra SKOVBY. Svane sokkelskuffer og flytbar køkken Ø giver også ekstra plads og muligheder.

Frame 5 of "95-744029XXX-0-2"

Du kan vælge sofa og dobbeltseng i samme møbel.

Innovation Livings innovative sofabeds passer perfekt til Zunshine Livings moderne husbåde. Det er samspillet imellem design og funktion der gør, at pladsen om bord udnyttes til perfektion. De mange modeller og farver byder på hundredvis af individuelle løsninger for enhver smag.

Se fotos fra vores udstillingsbolig her

Skovbys flotte og funktionelle spiseborde, egner sig rigtig godt til hvis du vil have mulighed for at dække op til mange gæster. Et spisebord til 4-6 personer kan fx nemt forvandles til et bord med plads til hele 14 spisende gæster.

I Zunshine Living 114 kan du nemt lave plads til hele 20 personer rundt om dit spisebord. Du kan fx bruge det funktionelle konsolbord til buffét eller bar. Med smarte sofa beds har du ekstra opredninger lige ved hånden til overnattende gæster.

 .

Med en biopejs får du varme og hygge som med en brændeovn, men uden en dyr skorsten, røg og griseri. Retra Duo modellen (på billedet) har et brandkammer på 1,5 ltr. og brænder i 4,5 time for ca. kr. 30.