Optimeret boligindretning

Det har vi gjort
Zunshine Livings husbåde er designet med speciel isolering og gulv-til-loft vinduer. Den indvendige plads er dermed øget med op til 15 % (trods BR18 helårs isolering). Herudover er boligerne designet helt uden spildplads og hvert rum er nøje afstemt efter bedste funktionalitet og design. Alle modellerne føles mærkbart større end de faktiske kvadratmeter. Der kan opstilles spisebord fra 10-14 personer - afhængig af model. Med skuffer i skabene og indretning i teknikskabet er al tilgængelig plads udnyttet.

I vores AMSTERDAM er køkkenet designet med en flytbar køkken-ø, der kan stilles langs væggen i forlængelse af køkkenet. Herved bliver der plads til 14 personer ved spisebordet.

Mere plads?
Du kan med en smart møblering skabe endnu større plads og brugsglæde.
Nedenfor kan du se forskellige muligheder over, hvad du selv kan gøre for at optimere pladsen:

Frame 5 of "95-744029XXX-0-2"     SOCKERBIT Opbevaringsboks med låg, hvid, 50x77x19 cm

 

Sovesofa
Der findes virkelig mange flotte sofaer på markedet, der let kan laves om til ekstra sengepladser. Se fx Innovation Living.

Dobbelt seng med fuldt magasin rum
Med indbygget magasin rum får du en stor ekstra pladskapacitet, der tillige er let tilgængelig. Se fx. Nordic Dream.
Modellerne fra Nordic Dream tillader tillige opbevaring (kasser) under sengen.

Smart skabsindretning
Et standard skab er sjældent særligt godt udnyttet ift. den bagerste hyldeplads. Det kan være en god ide at løfte bøjlestangen og indsætte skuffer forneden, så du kan udnytte pladsen meget bedre. Det er også muligt med skabe med ekstra højde, så man udnytter pladsen helt op til loftet. Det kan også være en god ide at have 20-30 cm luft ved siden af skabet, så der er plads til en bøjlestang til fx lange kjoler og morgenkåber. Smart indretning er std. i de fleste skabe tilkøbt via Zunshine Living.

Smart køkken
Med fx kombi ovn (inkl. mikro funktion), Quooker vandhane (kogende vand), smal opvaskemaskine (COPENHAGEN og BERLIN), er der fuld brugsglæde på mindre plads. Med integreret fronter på opvaskemaskine og køleskab, samt skjult emhætte får du tillige et meget stilrent køkken.
Det er også oplagt at spare plads ved fx at vælge een type vinglas (uanset farven på vinen), kombineret vandglas og drinksglas, samt skåle, gryder og pander mv. der stables a la Babushka.

Spisebord fra 6 til 14 personer
Bl.a. Skovby er specialiseret i udtræks spiseborde med indbygget plads til de ekstra bordplader - så de ikke fylder op andre steder.

Kombi vaske/tørremaskine
Samme funktion - den halve plads... og det fungerer!

Biopejs
Som alternativ til en hyggelig brændeovn er en biopejs det oplagte valg - der tillige fylder mindre. Du undgå røg-klager fra naboer og alt besværet der følger med en brændeovn. Der er mange muligheder og priser på markedet, men særligt Nordlys Denmarks design og priser er værd at fremhæve - se fx deres RETRA