Langballe Betonflydebroer

Langballe betonflydebro

30 års garanti, over 60 års levetid

Anvendelsen af EKSTRA AGGRESSIV betonklasse (ca. 70 MPa) og EPS 80 polystyren sikrer en meget lang levetid. Herforuden er dækket uden gennembrydninger og konstruktionen er unik, både i udformningen og ved tilsætning af en særlig fiberblanding.

Transportoptimeret Langballe betonflydebro

Betonbroer og transport – halv pris!

Moderne serieproduktion og unikke konstruktionsmæssige løsninger sikrer en optimal produktion og markedets suveræn billigste betonflydebroer. Broerne er transportoptimeret og 2 stk. 15 m broer kan transporteres på én last og uden brug af følgebil.

betonflydebro fenderbjælker

Som at gå på land

Kombinationen af den store bredde, vægtfordelingen i konstruktionen og et patentanmeldt sammenkoblingssystem SOLID GROUND gør, at det føles som om, at man går på fast grund. De kraftige 6×6” fenderbjælker med servicekanaler i hver side understøtter en solid og gennemtænkt løsning

Langballe flydebro Heavy Duty

Heavy duty forankring

Der er udviklet et forankringssystem med heavy duty pælebeslag med en styrke på 50 kN, kraftige korrosionssikret jernpæle med plastrør, der også fungerer som is-sikring. Pælebeslaget er som det første på markedet udført med superruller i nylon

landgangsbro Langballe betonflydebro

Smuk og sikker landgangsbro

Vores landgangsbro er udviklet med et skridsikkert og rengøringsfrit dæk med elefantriste. De kraftige bærende vanger er ophængt i et fleksibelt kajbeslag. Landgangen kan købes med og uden gelænder.

Langballe flydebro fortøjning

Fleksible fortøjningsbøjer

Traditionelle fortøjningspæle låser bredden på bådpladsen og levetiden kan tillige være kort, hvis de rammes af pæleorme. Med en fortøjningsbøje fæstnet til et 2 ton betonanker via stålkæde har man et holdbart og fleksibelt fortøjningssystem.

Langballe betonflydebro sikker landgang

Sikkerhed

Der er i et og alt indtænkt sikkerhed. Bl.a. kan nævnes den store bredde, kabelfrie broer, fenderbjælken der danner ”kantsten”, vores elegante redningsstiger, fleksibel placering af lysstandere og vores sikre/solide landgangsbro.

Referencer

De modulopbyggede broer sikre en meget bred anvendelse og evt. genanvendelse. Bl.a. kan nævnes jolle- og kajakbroer, erhvervsanvendelse, terrasser, promenader og naturligvis den brede og eksklusive marine bro. Se listen over solgte projekter her.

Nørresundby Langballe betonflydebro

Nørresundby

vandflyver Langballe betonflydebro

København, Langelinie