Tilbehør tilkøb

Solid ground kobling Langballe betonflydebro

Solid Ground Koblinger

Broerne er forbundet via et patenteret koblingssystem kaldet Solid Ground. Det supporterer maksimal stabilitet imellem sammenkoblede broer. Det er heavy duty fremstillet og brud-styrken er 70 ton i hver side.

pælebeslag flydebro

Pælebeslag m/superruller

Pælebeslaget er udviklet med fokus på styrke og fleksibilitet. Det er det stærkeste pælebeslag på markedet – 50 kN og super-rullerne sørger for perfekt pæle-support. Bøjlen er aftagelig, hvorfor broerne let kan flyttes.

stålpæl pælebeslag flydebro

Stålpæle og is-sikring

Solide Ø273/7,1 mm stålpæle med 5,5 kg BAC tærezink og PE-plastrør til is-sikring sætter nye standarder for en meget solid og langtids-holdbar forankring. Vi giver gerne tilbud på pæleramning og fuld eller delvis montage.

Landgangsbro

Langballes landgangsbro er udført med skridsikkert og rengørings-venligt dæk. Dobbelt hjul i begge sider supporterer store tidevands-forskelle. Den fås med og uden gelænder. Der medfølger fleksible kajbeslag.

Fortøjningsklampe betonflydebro

Fortøjningsklamper

Fortøjningsklamperne fås i mange kvaliteter og udførsler. Vores mest solgte er den afbilledet og den måler 235 x 90 mm og er udført i varmgalvaniseret stål.

Langballe betonflydebro fortøjningsbøjer

Fortøjningsbøjer

Fleksibelt fortøjningssystem med 2 ton betonanker med kæde og bøje med lang fortøjningsstang. Systemet har en lang levetid.  Bådpladsbredden bliver fleksibel og kajpladsen udnyttes bedre. Særligt velegnet til gæstebroer.

flydebro tallykey

Lys, CE-udtag og vand

Langballe broen har service- kanaler i begge sider og der er udtag til stander 32 steder. Vi skræddersyer gerne en komplet løsning, der også tilgodeser eksisterende forhold.

Jollefortøjning

Pladsbesparende jollefortøjning

sikkerhed Langballe betonflydebro

Sikkerhed

Sikkerheden er i top med de brede og meget stabile broer og vi bidrager gerne med rådgivning vedr. fx placering af redningsstiger og redningsstandere mv.

Langballe betonflydebro montage team

Montage

Langballe broen og al udstyr er designet således, at der ikke kræves specielværktøj eller fagfolk. Vores montageteam er dog klar til at klare opgaven, helt eller delvist.